logo
Portfolio

Over Gerco

Gerco Schot

Ik fotografeer al lange tijd, maar sinds 2004 is met de komst van ‘betaalbare’ digitale spiegelreflexcamera’s de passie pas echt ontstaan.

Omdat ik reeds met Canon op analoog vlak ervaring had, was de stap naar Canon digitaal niet zo moeilijk. De eerste camera was dan ook de 300D toen deze werd uitgebracht.

In 2005 heb ik de 20D erbij aangeschaft en inmiddels ben ik sinds 2008 in het gelukkige bezit van de 1D Mark III. Om uiteindelijk mijn wensenlijstje compleet te maken, heb ik in april 2010 de 20D ingewisseld voor de 5D Mark II.

Mijn favoriete onderwerpen voor fotografie zijn mensen. Dit kunnen mensen zijn die op een podium een geweldige show vertonen, mensen die graag voor gelegenheden professionele foto’s zouden willen (zoals bij zwangerschap, of foto’s voor een uitnodiging), dan wel stevig uitpakken voor een modelshoot. Ik beschik over een eigen ruime en goed bereikbare studio, maar uiteraard kan ook prima op lokatie worden gefotografeerd.

Ik werk voor opdrachten op commerciele basis. Uitzonderingen maak ik voor TFP (Time For Print) als een idee mij aanspreekt en ik er toevoeging in zie voor mijn portfolio.

Bent u geinteresseerd, dan kunt u via de contact pagina contact met mij opnemen.

Gerco Schot,
Oktober 2009